Programació de visites / cita prèvia

Si desitgeu demanar cita prèvia al CAP Santa Clara, podeu trucar al telèfon:

93 326 89 01

Aquí sereu atesos per una de les operadores de la central de trucades de l’Institut Català de la Salut (ICS).

Fins ara, aquest servei per demanar dia i hora de visita a qualsevol dels centres d’atenció primària s’oferia a través d’un sistema extern de resposta robotitzada. Amb la internalització d’aquest servei, l’organització vol millorar l’accessibilitat dels usuaris als serveis d’atenció primària i el grau de satisfacció amb el servei de cita prèvia telefònica.
L’horari d’atenció és de 8 a 20 hores, de dilluns a divendres laborables.

L’ICS també ofereix la possibilitat de programar visites de medicina de família, pediatria i infermeria per Internet a través de l’adreça electrònica:

http://www.gencat.cat/ics/usuaris/visites.htm

Aquest tràmit en línia està disponible les 24 hores, tots els dies de l’any. A més, els usuaris també poden demanar hora de forma presencial al CAP o a través del telèfon 972 20 00 12 només en el cas de les revisions de pediatria, les visites d’odontologia i les de treball social.

A mitjà termini, la central de trucades de l’ICS també oferirà altres serveis de promoció de la salut com, per exemple, seguiment de persones amb malalties cròniques, tasques d’enllaç entre l’atenció primària i l’atenció especialitzada o campanyes telefòniques de prevenció de la grip o dels efectes de les onades de calor (POCS).