Programació de visites / cita prèvia

Si desitgeu demanar cita prèvia al CAP Santa Clara, podeu trucar al telèfon:

93 326 89 01

Aquí sereu atesos per una de les operadores de la central de trucades de l’Institut Català de la Salut (ICS).

Fins ara, aquest servei per demanar dia i hora de visita a qualsevol dels centres d’atenció primària s’oferia a través d’un sistema extern de resposta robotitzada. Amb la internalització d’aquest servei, l’organització vol millorar l’accessibilitat dels usuaris als serveis d’atenció primària i el grau de satisfacció amb el servei de cita prèvia telefònica.
L’horari d’atenció és de 8 a 22 hores, de dilluns a divendres laborables.

L’ICS també ofereix la possibilitat de programar visites de medicina de família, pediatria i infermeria per Internet a través de l’adreça electrònica:

http://www.gencat.cat/ics/usuaris/visites.htm

Aquest tràmit en línia està disponible les 24 hores, tots els dies de l’any. A més, els usuaris també poden demanar hora de forma presencial al CAP o a través del telèfon 972 20 00 12 només en el cas de les revisions de pediatria, les visites d’odontologia i les de treball social.

A mitjà termini, la central de trucades de l’ICS també oferirà altres serveis de promoció de la salut com, per exemple, seguiment de persones amb malalties cròniques, tasques d’enllaç entre l’atenció primària i l’atenció especialitzada o campanyes telefòniques de prevenció de la grip o dels efectes de les onades de calor (POCS).

Cita prèvia de vacunació internacional

Els ciutadans gironins que desitgin demanar cita prèvia per tal que se’ls administrin les vacunes en previsió de viatjar a l’estranger, s’hauran de dirigir a l’Hospital de Santa Caterina, prèvia inscripció a l’enllaç:

http://vacunes.ias.cat/

Aquí hi podreu consultar el cost de la vacunació i la documentació que cal aportar. Si teniu dubtes relacionats amb les vacunacions internacionals podeu trucar al 061.
Recordeu que un viatge exigeix sempre una preparació acurada, que inclogui una correcta informació sanitària del país de destinació, així com dels riscos i les precaucions que cal prendre per gaudir-ne amb bona salut.
Abans de qualsevol viatge a un país considerat de risc per a la salut, convé fer una consulta a una unitat especialitzada de salut internacional.
Les unitats de salut internacional de l’Institut Català de la Salut us ofereixen els serveis de consell al viatger, la vacunació internacional i atenció a la patologia importada després del viatge.

Aquesta entrada s'ha publicat en Blog i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s